Faina Integrala de Hrisca 500gr Solaris

Faina macinata pe o moara traditionala cu pietre. Prin macinarea lenta nu se altereaza calitatile cerealelor, faina avand o calitate superioara comparativ cu fainurile obtinute prin macinare pe moara industriala, la viteze mari, cand bobul este incalzit la temperaturi de 80 grade. Hrisca este o cereala cu popularitate crescuta in Ucraina, Rusia, Bucovina. Cu toate ca este unanim considerata cereala hrisca este de fapt o samanta, bogata in flavonoid-gligozidul cunoscut ca rutina. Acesta intareste si tonifiaza peretii celor mai mici vase de sange, capilarele, facand hrisca utila in caz de degeraturi si pentru fragilitatea capilarelor. De asemnea, terapeutii naturisti o recomanda pentru tratamentul venelor varicoase. Rutina este un ajutor excelent in tratamentul tensiunii arteriale mari si pentru intarirea arterelor. Faina de hrisca face clatitele delicioase si hranitoare si este folosita intens in bucataria orientala. Insa, pentru un gust deosebit combinat cu substante nutritive nimic nu intrece clatitele traditionale rusesti cunoscute sub numele de blini, delicioase mai ales alaturi de un ceai de lamaie. Compozitie: Principalii constituenti cunoscuri : proteine ( acizi aminatu pretiosi – histidina, arginina, lizina, cistina, triptofan) ; materii amilacee; materii grase; vitamina P; rutina, saruri minerale – (mai mult decat in grau), fosfor , magneziu Proprietati: Energetic si nutritive Ocrotitor vascular (rutina) Produsul poate contine gluten. Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina dincereale, mustar, soia, nuci , alune, seminte susan, telina Mod de preparare: Ca adaos in supe, ciorbe, sosuri, chiftele, mancaruri, creme desert, imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva. Turte de hrisca: Ingrediente: 200g faina hrisca, apa Se amesteca faina cu apa si sare pana devine un terci subtire. Se acopera si se lasa 2 ore apoi se framanta bine aluatul rezultat, si se formeaza turte care se coc pe o tabla incinsa sau la cuptor. Se pot face aceleasi turte si in combinatie cu faina de grau, mei, orz, ovaz, orez. Apa de hrisca: Ingrediente: 100g hrisca, 300ml apa de izvor sau apa minerala plata Se lasa la macerat faina de hrisca 6-8 ore in apa respectiva. Se consuma pe stomacul gol, cu o jumatate de ora inaintea mesei. Combate oboseala si stresul, este laxativ, regenereaza, da prospetime si stralucire tenului.

9,80 lei

Adaugat la favoriteSters din favorite 0

Promotiile afisate sunt valabile in limita stocului disponibil.
Informatiile despre produs, imaginile sau preturile pot fi modificate de parteneri fara notificari prealabile.
Brand
SKU: 31371 Categories: ,

Faina macinata pe o moara traditionala cu pietre. Prin macinarea lenta nu se altereaza calitatile cerealelor, faina avand o calitate superioara comparativ cu fainurile obtinute prin macinare pe moara industriala, la viteze mari, cand bobul este incalzit la temperaturi de 80 grade. Hrisca este o cereala cu popularitate crescuta in Ucraina, Rusia, Bucovina. Cu toate ca este unanim considerata cereala hrisca este de fapt o samanta, bogata in flavonoid-gligozidul cunoscut ca rutina. Acesta intareste si tonifiaza peretii celor mai mici vase de sange, capilarele, facand hrisca utila in caz de degeraturi si pentru fragilitatea capilarelor. De asemnea, terapeutii naturisti o recomanda pentru tratamentul venelor varicoase. Rutina este un ajutor excelent in tratamentul tensiunii arteriale mari si pentru intarirea arterelor. Faina de hrisca face clatitele delicioase si hranitoare si este folosita intens in bucataria orientala. Insa, pentru un gust deosebit combinat cu substante nutritive nimic nu intrece clatitele traditionale rusesti cunoscute sub numele de blini, delicioase mai ales alaturi de un ceai de lamaie. Compozitie: Principalii constituenti cunoscuri : proteine ( acizi aminatu pretiosi – histidina, arginina, lizina, cistina, triptofan) ; materii amilacee; materii grase; vitamina P; rutina, saruri minerale – (mai mult decat in grau), fosfor , magneziu Proprietati: Energetic si nutritive Ocrotitor vascular (rutina) Produsul poate contine gluten. Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina dincereale, mustar, soia, nuci , alune, seminte susan, telina Mod de preparare: Ca adaos in supe, ciorbe, sosuri, chiftele, mancaruri, creme desert, imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva. Turte de hrisca: Ingrediente: 200g faina hrisca, apa Se amesteca faina cu apa si sare pana devine un terci subtire. Se acopera si se lasa 2 ore apoi se framanta bine aluatul rezultat, si se formeaza turte care se coc pe o tabla incinsa sau la cuptor. Se pot face aceleasi turte si in combinatie cu faina de grau, mei, orz, ovaz, orez. Apa de hrisca: Ingrediente: 100g hrisca, 300ml apa de izvor sau apa minerala plata Se lasa la macerat faina de hrisca 6-8 ore in apa respectiva. Se consuma pe stomacul gol, cu o jumatate de ora inaintea mesei. Combate oboseala si stresul, este laxativ, regenereaza, da prospetime si stralucire tenului.

Specification: Faina Integrala de Hrisca 500gr Solaris

vitamix.ro

Vandut de

Paine, faina si mixuri

Categorie

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Faina Integrala de Hrisca 500gr Solaris”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Faina Integrala de Hrisca 500gr Solaris
Faina Integrala de Hrisca 500gr Solaris

9,80 lei

Suplimente.Miracolul Naturii > Farmacie Online > Din mijlocul naturii
Logo
Enable registration in settings - general
Cosul de cumparaturi