Ulei din Samburi de Struguri 100ml

Uleiul din samburi de struguri este un ulei astringent, ce poate fi folosit cu succes in tonifierea si curatarea pielii. Pentru ca are o structura lejera, nu lasa o pelicula grasa la nivelul pielii si este un excelent tratament pentru tenul acneic. Are o concentratie ridicata de acid linoleic, un acid gras important pentru membranele celulare de la nivelul pielii. Puterea sa antioxidanta este una excelenta, ceea ce ajuta la prevenirea imbatranirii premature a pielii. Studiile au aratat ca uleiul din samburi de struguri are o putere antioxidanta de 50 de ori mai mare decat a vitaminei E si de 20 de ori mai mare decat a vitaminei C.Uleiul din samburi de struguri poate fi utilizat sub forma de masaj facial, corporal sau capilar. Poate sa fie o baza pentru diverse creme, masti antirid, lotiuni exfoliante preparate acasa. Incearca o masca de fata hand-made foarte simplu din ulei din samburi de struguri: Se amesteca 4 linguri de ulei din samburi de strugure cu o lingura de sare de mare, folosind o lingura sau chiar propriile degete. Cu grija si mare atentie la zona sensibila a ochilor, se aplica pasta obtinuta si se intinde uniform.Se lasa sa actioneze 5 minute, apoi se sterge usor cu un prosop moale. Se clateste fata cu apa calduta si se sterge cu un prosop foarte moale, tamponand pielea. Mod de administrare: A se folosi pentru uz extern Ingrediente:Ulei din samburi de struguri 100.00 ml ;

14,90 lei

Adaugat la favoriteSters din favorite 0

Promotiile afisate sunt valabile in limita stocului disponibil.
Informatiile despre produs, imaginile sau preturile pot fi modificate de parteneri fara notificari prealabile.
Brand
SKU: 31084 Category:

Uleiul din samburi de struguri este un ulei astringent, ce poate fi folosit cu succes in tonifierea si curatarea pielii. Pentru ca are o structura lejera, nu lasa o pelicula grasa la nivelul pielii si este un excelent tratament pentru tenul acneic. Are o concentratie ridicata de acid linoleic, un acid gras important pentru membranele celulare de la nivelul pielii. Puterea sa antioxidanta este una excelenta, ceea ce ajuta la prevenirea imbatranirii premature a pielii. Studiile au aratat ca uleiul din samburi de struguri are o putere antioxidanta de 50 de ori mai mare decat a vitaminei E si de 20 de ori mai mare decat a vitaminei C.Uleiul din samburi de struguri poate fi utilizat sub forma de masaj facial, corporal sau capilar. Poate sa fie o baza pentru diverse creme, masti antirid, lotiuni exfoliante preparate acasa. Incearca o masca de fata hand-made foarte simplu din ulei din samburi de struguri: Se amesteca 4 linguri de ulei din samburi de strugure cu o lingura de sare de mare, folosind o lingura sau chiar propriile degete. Cu grija si mare atentie la zona sensibila a ochilor, se aplica pasta obtinuta si se intinde uniform.Se lasa sa actioneze 5 minute, apoi se sterge usor cu un prosop moale. Se clateste fata cu apa calduta si se sterge cu un prosop foarte moale, tamponand pielea. Mod de administrare: A se folosi pentru uz extern Ingrediente:Ulei din samburi de struguri 100.00 ml ;

Specification: Ulei din Samburi de Struguri 100ml

vitamix.ro

Vandut de

Uleiuri cosmetice

Categorie

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ulei din Samburi de Struguri 100ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ulei din Samburi de Struguri 100ml
Ulei din Samburi de Struguri 100ml

14,90 lei

Suplimente.Miracolul Naturii > Farmacie Online > Din mijlocul naturii
Logo
Enable registration in settings - general
Cosul de cumparaturi